Impresszum

A honlap tartalmának szerzői joga a Föld Napja Alapítványt illeti meg, kivéve, ha a dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés szerepel, akkor annak megfelelően kell eljárni.

Olvasóink szabadon olvashatnak, letölthetnek, lementhetnek vagy kinyomtathatnak bármilyen, oldalainkon megjelent információt, és azt a forrás megjelölésével felhasználhatják.

A www.fna.hu oldalról származó információk kereskedelmi célú felhasználása, a tartalom megváltoztatása és bármilyen formájú ismételt megjelentetése előtt kérje a Föld Napja Alapítvány engedélyét.

A honlap fenntartója nem vállal felelősséget a felsorolt linkekről elérhető honlapok tartalmáért.

Adatvédelem

A Föld Napja Alapítvány mint a www.fna.hu honlap fenntartója a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvénnyel összhangban az alábbi adatvédelmi irányelveket teszi közzé:

Honlapunk néhány oldalán, interaktív szolgáltatásaink teljes körű igénybevételéhez szükségessé válhat a látogatók személyes adatainak (például nevének, postacímének vagy e-mail címének) megadása, illetve ismerete.

Az alapítvány a látogatók és felhasználók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, és azokat marketing célra nem használja fel. Ha változtatunk a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályainkon, a változásokról felhasználóinknak külön értesítést nem küldünk, az érvényes feltételek ezen az oldalon olvashatók.

A szolgáltatások használata mindenki számára ingyenes.

Moderálási szabályzat (kommentárok, fórumbejegyzések, hirdetések)

A Föld Napja Alapítvány www.fna.hu honlapja reklámmentes oldal. Az oldal célja a környezettudatos tájékozódás támogatása, amely lehetőséget nyújt a párbeszédre és a témakövetésre is.

A Föld Napja Alapítvány fenntartja a jogot arra, hogy a fórumoldalakon az e célt nem szolgáló, illetve a fórum működését zavaró hozzászólásokat saját belátása szerint törölje, amellyel szemben jogorvoslattal élni nem lehet. A honlap interaktív szolgáltatásait használó olvasóknak kerülniük kell:

  • a szalonképtelen stílusú hozzászólást;
  • a témához, illetve a párbeszédhez nem kapcsolódó hozzászólást;
  • ha a hozzászólás reklámra, akár termékre, akár szolgáltatásra, akár tartalomra vonatkozik (spam);
  • a fórum elárasztását hasonló tartalmú hozzászólásokkal, akár egy témán belül, akár több téma hozzászólásaiban, beleértve a parttalanná váló vitákat.

Töröljük azoknak a felhasználóknak az azonosítóját is, akik felhasználónevükben, vagy felhasználónevükkel valamilyen cégre, termékre, vagy valamilyen kereskedelmi célú honlapra utalnak.

A hozzászólás közzétételével a felhasználó lemond hozzászólása feletti rendelkezési jogáról, anyagi vagy más jellegű követelést a későbbiekben arra alapozva nem támaszthat.

A honlap fenntartója az olvasók által közzétett adatokért, képekért, szövegekért nem vállal felelősséget.

 

A www.fna.hu internetes oldalt a Föld Napja Alapítvány szerkeszti és tartja fenn.

 

Design, HTML, fejlesztés: FARM

 

Észrevételeket és javaslatokat az alábbi címre várunk:

E-mail: fna(kukac)t-online.hu

 

Internetes megjelenésünket támogatta: