Zöldítés harmadáron

Most mindössze 1490 Ft-ért beszerezheted akár zöldítésre ösztönző karácsonyi ajándékként is ezt a praktikus kézikönyvet - már csak kizárólag a zöldbolt.hu boltjaiban és webáruházában.

A Föld Napja Alapítvány nagy sikerű Hétköznapi kalauz - mindennapi környezetvédelem c. hasznos kézikönyve már csak a zöldbolt.hu boltjaiban és webáruházában kapható, amíg a készlet tart. Már az ünnepi készülődéshez jól jöhet, és a Legyen minden héten Föld napja valóra váltásához is jó szolgálatot tehet.

ZÖLDÍTS - környezetbarát, egészséges és pénztárcakímélő lesz a háztartás.                     

A praktikus kötet tehát csak a zöldbolt.hu boltjaiban és webáruházában szerezhető! A vételár az alapítvány nonprofit tevékenységét támogatja.

A 406 oldalas kézikönyv nyomon követi házon belüli és házon kívüli mindennapi életvitelünket szabadidőnk eltöltésétől a takarításon, mosáson, mosogatáson át az étkezésig. Segítségével sokat tehetsz - kevesebb kiadás, jobb életminőség, csökkenő ökolábnyom, beleértve a víz- és szénlábnyomodat is. Mindez segít fokozatosan alkalmazkodni az éghajlatváltozáshoz, a meglévő és eljövendő környezeti problémákhoz.

A jó döntés alapja a tájékozottság – könyvünk választási lehetőséget kínál mindennapi döntéseinkhez. Háztartászöldítés most harmadáron!

 

Kapcsolódó cikkek

Mit tehetsz még - heti kihívások

Élj műanyag nélkül - könnyebb, mint hinnéd! I. - III.

Nem mindegy, miből eszünk, iszunk

Műpalackos italok nélkül is van élet - nálunk mától

Tudod, mennyi vizet eszel?

A csapvíz ihatóbb, mint a palackozott?

Minek a szemetes, ha nincs szemét?